sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viikon takainen reissu ja parit partyt

En jaksa kirjoittaa kovin tarkasti mitään, sillä kahden päivän ja yön jälkeen nukuttuja tunteja on vain 4,5 ja silmäluomia alkaa jo hiukan lupsaa :D

Viime viikolla torstaina lähdimme kolmen kaverini kanssa kohti Seinäjokea. Matkalla pysähdyimme Tampereelle syömään (koska Rax!) ja Tuurin kyläkaupassa. Seinäjoella vietimme yhden yön omenahotellissa. Perjantaina suuntasimme Ala-Härmään Power Parkiin. Reissu oli aivan mahtava kaikkine väsyneine läppineen ja päättömien ideoiden kera! Power Parkissa tuli juostua useaan otteeseen samoissa laitteissa ja huudettua että naurettua niissä. Kävimme myös siinä 5D-elokuvateatterissa, joka oli aivan huikea kokemus omalla kohdallani. En ole koskaan edes käynyt 3D-leffassa, joten tämä yllätti aivan totaalisesti.
Kotiuduin perjantaina hiukan ennen yhtätoista illalla, mutta visiitti kotiin jäi vain kamojen roudaamiseksi sisään ja matkani jatkui. Lähdin juhlimaan ystäväni Sinin 18-vuotis synttäreitä paikalliseen baariin. Ehdin olla jonkin aikaa siellä, kunnes juhlakalumme lähti jonnekkin juhlimaan tai sitten nukkumaan. Jäin sitten Annin kanssa juomaan lisää ja meillä olikin oikeasti kiva loppuilta. Oli älyttömän viksu idea siihen nähden, että menin aamulla yhdeksään töihin. Kahden aikaan lähdin kotiin suosiolla hihitellen ja aamulla heräsin pienen vapinan saattelemana töihin.

Koska juhliahan ei voi liikaa, lähdin heti töiden jälkeen viettämään kaverille illanistujaisia, jotka tosiasiassa meni ryyppäämiseksi. Lähdin kahden kaverin kanssa sieltä vielä baariin jatkoille, mutta jossain vaiheessa seurueeni vaihtui kahteen toiseen kaveriin ja perinteisesti näiden kanssa olimme jälleen viimeisimpiä baarista poistujia :D

 Väsäilimme illan aikana erilaisia drinkkejä ja shotteja


Tällä viikolla olen muutamana iltana ollut Maisan kanssa kärryttelemässä hänen hevosellaan Sotilaalla sekä leffailtoja pitäen kera jäätävän iso määrä herkkuja.


Perjantaina suuntasimme Jennan, Hennin ja Tiian kanssa Kotkan meripäiville käymään töitteni jälkeen. Lupauduin heille kuskiksi Tiian autolla. Ilta venyi ja venyi mukavassa seurassa ollen jutellen ja nauraen. Ehdin nukkumaan vasta viiden aikoihin ja sain nukuttua hienot 2,5 tuntiset "yöunet".

Lauantaina aamupäivästä olin hautajaisissa ja sieltä tultuani kävin abc:llä syömässä äidin, mummon ja pikkuveljen kanssa. Viinakaupan kautta lähdin kotiin ja aloitin valmistumisen Sinin virallisiin 18-wee kemuihin. Palautin Tiian auton Kouvolaan ennen juhlia ja Kouvolassa ehdin käymään coffarissa vetämässä jäälaten piristyäkseni.


Synttärit olivat aivan mahtavat! Tanssimme paljon hyvän musiikin soidessa sekä söimme ja joimme hyvin (ehkä joimme ennemminkin hyvin). Lähdimme baariin jatkoille jo kymmenen aikoihin, vaikka meno ei ollut enää niin villiä siellä. Päädyin Annille yöksi hänen ja Annikan seuraksi, mutta eihän siitä nukkumisesta tullut yhtään mitään, kun yliväsymys iski päälle ja nauroimme vain joka asialle. Fiksusti taas sain nukkua vain kahden tunnin yöunet Annikan kanssa, koska Annin piti lähteä aamulla Särkänniemeen. Istuimme torilla aamusta, jonka jälkeen lähdimme auttamaan Siniä juhlapaikan siivoamisessa. 

Olen Sinin kanssa viettänyt tänään kivaa kesäistä ja aurinkoista päivää terassilla istuen sekä ajellen. Aivan ihana tunne, kun on viikonloppu vapaa töistä eikä tarvitse kiirehtiä minnekkään. Lisäksi mulla on vielä maanantai että tiistai vapaapäiviä, joista aijon nauttia täysin rinnoin, tosin ensin nukun tämän järkyttävän väsymyksen pois :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti