tiistai 30. heinäkuuta 2013

Minä!

Kuvaa luonnettasi. Oon älyttömän positiivinen ihminen. En osaa olla suuttunut kellekkään, ainakaan päivää pidempää aikaa. Näen melkein jokaisessa asiassa jonkun hyvän jutun ja mun suusta kuuleekin yleensä "no, mut silti olihan tää...". Nauran usein ja melkein kaikelle, mikä on hauskaa, jopa hyvän tovin jälkeenkin, jos ajattelen sitä asiaa, saatan helposti alkaa nauraa yksinäänkin. Oon kuitenkin tarvittaessa hyvä kuuntelemaan ja puhumaan. En halua jättää ketään yksin ja autan apua tarvitsevia, oli se sitten tuttu tai ei.
Tutustutko helposti uusiin ihmisiin? Tän kesän aikana oon tutustunut tosi moneen uuteen ihmiseen. Yleensä humalassa menen helpommin tutustumaan uusiin ihmisiin, mutta oon mä selvinpäin tutustumassa kuitenkin ihmisiin enemmän.
Onko sun helppo jutella tuntemattomille ihmisille? Toisaalta työni takia osaan avata suuni nyt enemmän muissakin tilanteissa kuin töissä ollessani. Kaupan kassalla alan jutella helposti niitä näitä, jos myyjä vaikuttaa avoimelta ja iloiselta.
Mitä vihaat itsessäsi eniten? Vetkuttelen joissakin tilanteissa asioiden päättämisessä turhankin kauan. Ja toisinaan iskevää laiskuutta, jolloin teen vain niitä juttuja, mitä itse huvittaa, vaikka tehtävä asia olisi oikeasti tärkeä...
Mitkä ovat parhaat puolesi itsessäsi? Positiivisuus ja huumorintaju.Reissaatko paljon? En missään ulkomailla enkä hirveämmin Suomessakaan. Pieniä matkoja tulee tehtyä paljonkin.
Ootko käyny ulkomailla kesällä? En oo, ja se vähän harmittaakin.
Onko sulla kaveripoikia? On, ja älyttömän hauskoja sellaisia :D
Luotatko enemmän poikiin vai tyttöihin? En avaudu pojille samalla tavalla kuin tytöille, joten kait mä luotan enemmän tyttöihin, etenkin ystäviin.
Enemmän kavereina/ystävinä poikia vai tyttöjä?  TyttöjäMiten hoidat hiuksiasi? Pesen ne joka toinen päivä käyttäen shampoota ja hoitoainetta. Suihkuttelen pyyhekuiviin hiuksiin lisäksi vielä hiuksiin jätettävää hoitoainetta sekä aina ennen suoristamista lämpösuojaa. En kuivaa hiuksia hiusten kuivaimella enkä harjaa niitä märkänä. Käytän välillä hiusnaamioita tai tehohoitoainetta.
Entä miten ihoasi? Rasvaan sen suihkun jälkeen normaalilla vartalorasvalla, en oikein muuten.
Unelma-ammattisi? Sellainen mistä sais hyvää palkkaa ilman, että tarvii raataa kymmentä tuntia päivässä. Satunnaiset ulkomaanmatkat olisivat ammatissa plussaa. Etäpäiviä voisi pitää aina silloin kun haluaa ja työajat muutenkin voisi päättää tarkemmin itse. Ei mulla ole oikein tarkkaa käsitystä siitä, mitä se työ sitten olisi :D
Mitä harrastat? Ratsastusta.


Onko sulla sisaruksia?  Yks pikkuveli ja -sisko sekä yks isoveli.
Mistä kaupoista sulla on eniten vaatteita? Ööää, aika tasapuolisesti ostan kaikkialta, niin vaikea sanoa.
Onko sulla parastakaveria? Minulla on hyviä ystäviä, en jaa mitään titteleitä, koska se tuntuu jotenkin teennäiseltä.
Lempijuoma? Kivennäisvesi on hyvä janojuoma, maito on parasta ruuan kanssa. Baarissa lempijuoma on varmaankin kelkka tai sitten perus kuiva omenasiideri.
Lempiväri? Vaaleanpunainen ja pinkki :D
Mitä odotat just nyt? Että kahdesta viimeisestä lomaviikosta tulisi mahtavia!
Minkä ikäinen olet? 18 täytin reilu kolme kuukautta sitten.
Ootko ollu kesätöissä? Koko kesän tehny töitä.
Mitkä asiat on nyt sun elämässä tärkeitä? Se, että saan elää nuoruuteni nyt, ettei tarvi aikuisena miettiä, kuinka olisi kiva palata takaisin tähän huolettomaan elämään, mitä tässä vaiheessa vielä pystyy elämään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti