sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Mä elän niiku on tarkotettu

Mun juhannus alkoi jo tiistaina kaverin kanssa puistoilun merkeissä ja jatkui siitä eiliseen asti. En voi sanoa vieläkään selvinneeni juhannuksesta, katsotaan sitten huomenna miltä tuntuu :D
Sain pyytämättä töistä vapaaksi koko juhannuksen ja pari vapaa päivää vielä päälle. Pääsin torstaina puoli kymmeneltä töistä ja seuraavan kerran tarvitsee töihin mennä vasta keskiviikkona. Ihana viiden päivän miniloma!

Mun juhannukseen ei liittynyt oikein mitään suunnitelmia. Kävin jo torstaina ostamassa alkosta Sour Apple pullon valmiiksi. Perjantaina heräsin kiltisti kahdeksalta, laittauduin ja lähdin vielä käymään kaupassa ostamassa lisää juomista. Kauppareissuhan venyi melkein 10 tuntiseksi, kun eksyin "yhdille" paikalliseen juhannuksen kunniaksi. Olin valmis jo seitsemän jälkeen menemään nukkumaan, mutta jatkoinkin iltaa perheen kanssa tuttavaperheen luona heidän huvilallaan juoden skumppaa ja viiniä. Ilta oli oikein mukava ja rento.


Eilen päätin lähteä kuuden aikoihin kylälle seuran ja tekemisen puutteessa. Juomat vain messiin ja menoksi. Päädyin puistoilemaan pariin eri puistoon kivassa seurassa :) Lähdin suosiolla jo kahdentoista jälkeen nukkumaan kaverilleni, etten vetäisi jälleen niitä -liian tavaksi tulleita ylilyöntejä, joita on tullut harrastettua viime aikoina liiankin usein :D No, nukkumaanhan me päästiin kuitenkin vasta kolmen aikaan, ensin juteltuamme paljon sekä katsellen televisiota. Ilta oli oikein rento ja mukava. Aamullakaan ei ollut hirveää väsymystä ja stressiä siitä, että pitäisi ehtiä vielä töihinkin.


Ainiin, laskeskelin juomiani alkoholiannoksia todeten, että juomamäärän mukaan olen ollut tämän sekä viime viikon alkoholisti :D Joo morjes, vois vissii rajottaa xd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti