lauantai 17. syyskuuta 2011

Jokainen täällä aikansa vaeltaa..

Argh, kauhea päänsärky.... Ensi viikolla alkaisi koeviikko, mutta torstaina ei (onneksi) ole koetta. No, eipä se mitään, kun perjantaina onkin englannin koe. Juuri se minulle vaikein aine pitää olla perjantaina, jolloin aikaisemmin ei ehdi lukea kuin koulun jälkeen kauhean läksymäärän jälkeen.
Ajattelin aloittaa tuohon englannin kokeeseen lukemisen tänä viikonloppuna, mutta saas nähdä tuleeko siitäkään mitään, kun sain vihdoinkin tämän koneen, ettei tarvitse iPhonen nettiä käyttää. Tämä kone on tullut juuri huollosta, eikä täällä ole siis yhtään mitään omia tiedostoja, joten omia kuvia jää tämä postaus vaille :/ Ja päänsärkykin iski... No mutta ei siitä sen enempää =)

Kjeh, huomenna estetunti. Pääse vihdoin viimein hyppäämään esteitä. Viimeksi taisin hypätä kesän rataestekurssilla. Saas nähdä kuinka hyvin (huonosti) menee. Viime viikolla Poni meni vasempaan laukkaan nätisti peräänannossa ilman alkujupinoita ja muutenkin meni hyvin. Teimme kolmen askeleen väistöjä pitkällä sivulla joko oikealle tai vasemmalla sekä hidasta harjoitusravia ja nopeaa kevennettyä ravia. Laukkailimme myös isoilla pääty-ympyröillä molempin suuntiin. Oli aivan taivaallista! On ihana huomata edistyvän jollakin ponilla niin paljon. Voi että minä rakastan sitä ponia!

Ensi-viikolla olisi kaverini napakoru-aika, kun se jouduttiin siirtämään torstaista tiistaihin, kun ei lävistäjä ollutkaan paikalla, vaan jossain muussa kaupungissa töissä. Lävistysliikkeen työntekijä oli myös jotenkin vahingoniloisen oloinen, ainakin äänensävystä ja naljailusta päätellen... Odotin kaverini kanssa tätä hetkeä sen kaksi viikkoa ja sitten, kun oli vihdoin viimein sen aika, niin eiköhän se jouduta perumaan. Menimme Arnoldsiin syömään kinuskidonitsit pettymykseen. Maistui muuten aivan taivaalliselta!Perjantaina olisi muodin yö. Ostettavien ostosten lista on liian pitkä kukkarolleni... Ajattelin, että käyn äitini vaatekaapilla, jottei tarvitsisi ostaa ihan kaikkia tarvitsemiaan vaatteita, kun satumme olemaan samankokoisia ja äitini saattaa ostaa hienoja vaatteita, joita ei käytä lähes ollenkaan. Parempaan käyttöön ne pitäisi antaa, eli siis minulle! =) Tässä nyt vähän kuvia mitä pitäisi ostaa:

Chinot, h&m, 24,90€

TAI

Tregginsit, h&m 14,95€

29,95€ h&m  TAI ei uggimaiset syksy/talvi saappaat

5,95€ h&m

5,95€ h&m

Ja sitten pitäisi löytää pipo, sukkia, alushousuja, paitoja, korviksia, ym. 
Menen kaverilleni yötä muodin yöstä ja ajattelimme pitää leffamaratonin Bring it on-leffoilla ja tykittää Simssiä =D 
Nyt taidan kuitenkin mennä aloittamaan sen englannin opiskelun, ettei se jää viime tinkaan. Postauksia tulee jällee normaalisti, kun tämä kone saapui käyttööni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti