tiistai 8. maaliskuuta 2011

Yksin ollaan kateissa, joukossa erottamattomia..

Huhhuh, maanantain alko sitten skole. Ois ollu niin kiva maata punkas viel toinenki viikko, mut kai se on pakko käydä kunnial loputkii ysi-luokasta.
   Tänää oli kuitenki hauskaa Sinin kaa matikan pienryhmäs kaks vikaa tuntii... OUH NOUH THIS IS PAATRICK! Maisuliini veti ton kyl niiiin hyvin koulun jälkee, naurettii Millan ja Maisan kaa ihan maha kippurassa ja huudeltii OUH NOU sellasella karhealla äänellä :D
  Lomal oli aika tylsää, ku ei hirveemmi ollu mitää tekemistä. Paitsi lauantain oli aikas hubaa feat Sini&Anni ;D Käytii vähän kuvailees tuol "keskustas"


 Häkkilinnut oikees paikas...


    Sit käytii ostaa kaupasta vähä evästä; suklaakääretorttu ja suklaalevy, läskejä kun tuppaamme olemaan :D "Aika kuivaa torttua" Eikä ees repeilty montaa kertaa :DD


Hyvää oli, syökää paremmi, me syötii alle 10 minuutis :DTortun jakoa ;D


    Ehk kummiski liian monta.. Ja sain sit kuhmunkii päähä, mut tekevälle sattuu, etenki mulle. Loman puolvälis sain lastan pois mun murtuneesta peukalosta...

   Toisaalta oli ihan kiva taas päästä kouluu näkee kavereit. Pääsin sittenkii liikuntapäivänä ratsastamaa!! Ekaks en päässy, mut sit joku idari oli vaihatnu sen hiihtoo ja pääsen sen tilalle :P Kivaa päästä ridaa kolmen viikon tauon jälkee.
   Ja tänää haettii sitte jatko-opiskeluihin. Se on sitte Kouvolaa tai Kouvolaa, lukioo tai lukioo, jos ne miut huolii sinne :) Kyl mä aika varmasti pääsen, ohan mun lukuaineitten keskiarvo sentäs 8.9 ja viime vuonna oli sisää päässy lyskaa alle 8.5 keskiarvolla. Mut sen näkee sitte kesäl :)

   By the Way, must on tullu joku ihme kirjafriikki :D Oon lainaillu kirjastosta parii otteesee lisää nuorten kirjoi, ku ne on niin hyvii ja rivoi ;D Kertoo kenties jotain lukijasta.... Lomalla luin hevosakirjan yhes päiväs, ku se kertoi sellaisesta teinistä, joka vietti villiä elämää ja sitten sen iskä osti sille hevosen, että se sai purattua virtansa johonkin muualle kuin riehumiseen. Ja sitten luin myös Frendejä ja kundeja ja biletoppeja -kirjan. Se on ihan kiva kirjasarja, vois lukee ne muutkin osat :) Ja tää kirja minkä lukemisen alotin eilen ja päätin tänää oli nimeltää Viimeiset. Se kerto kolmesta 18-vuotiaasta tytöstä, jotka halusivat eroon neitsyydestään syyslukukauden aikana. Voitte vaan arvata mistä kirja kerto ;D Mut olipahan se ainaki hauskaa luettavaa ja todenmukaista.

Kai täst ois sitte raahauduttava äikän aineistoaineen parii, ku se pitäis palauttaa huomiseks...Niin kaikki ohikiitävää
Ikävä ja riemu joka hetken värähtää
Mitä toivot että jää, kun pihan poikki kuljet
Ja jäljet häviää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti