perjantai 11. maaliskuuta 2011

Mä kulutan aikaani uskoen, toivoen, luottaen parempaan...

Viime postauksesta hiukan aikaa, ollut vähän kaikennäköistä, mutta onneksi nyt on aikaa kirjoittaa! :)
  
Keskiviikkona oli kokkikerho 3-6. luokkalaisille ja siellä meni melkoisen myöhään ja illalla joutui vielä vahtimaan pikkuveljeäkin. Tehtiin kokkikerhossa laskiaispullia ja kuumaa kaakaota kermavaahdolla, omnom. Oli erittäin hyvää, etenkin se kaakao. Ajatelttelimme kahden muun kaverini, jotka pitävät kanssani kokkikerhoa  pitää paastoa :D Aion paastota ainakin karkista, mutten suklaasta :P Tähän mennessä onnistunut hyvin! Laskin, että saan kivasti rahaa tämän kevään kokkikerhoista, mitäköhän kivaa sitä ostaisi? :)

 Tuli niin riparin ihanat jälkiruuat mieleen :)

Torstaina se vasta kiva päivä olikin! Meillä oli koulussa liikuntapäivä ja saimme valita menemmekö hiihtämään 10km lenkin, laskettelemaan Messilään vai ratsastamaan Tortolan talleille. Menin tietenkin ratsastamaan! Oli kiva päästä heppailee, sillä viime kerrasta oli kolme viikkoa (syy: murtunut peukalo). Aamulla meitä lähti 16 oppilasta ja kolme opettajaa kohti Tortolaa bussilla, jonka kuski oli saanut ajokorttinssa varmaan muropaketista :D
Meidät oli jaettu kolmeen ryhmään tason mukaan, itse olin kokeneiden ryhmässä ja sain ratsukseni suomenhevosen Jelleen. Ensimmäinen tunti oli aloittelijoiden tunti, jolla ratsasti puoliksi tunnin kaksi meidän opettajaa. He ratsastivat ihan hyvin :D Sitten oli vähän ratsastaneiden tunti, jolta tippui kaksi ihmistä :D Ja sitten oli tunti, jossa minä olin. Saimme itse laittaa hepat valmiiksi ja purkaa. Karsinassa Jellee tunki koko ajan päätään ulos karsinasta.
Tunnin alkaessa se oli kiva reipas, se vain oli aika massahtava ja sen kyllä tunsi :D Jellee oli aluksi hiukan jäykkä, mutta kun ravasimme, se alkoi mennä hyvin peräänannossa. Kun oli laukan vuoro, niin herranjestas miten se painoi käsille ja meinasi lähtä ilman lupaa laukkaan. Oli melkoinen työ saada se menemään hyvin laukat, mutta kun sain sen nostamaan hyvin laukan, oli selässä ihana istua!  Jellee oli kyllä tosi mukava ratsastaa!
Liikuntapäivän jälkeen, minun oli vielä mentävä tuuraamaan toiseen kokkikerhoon yhtä ohjaajaa. Tässä kokkikerhossa teimme tonnikalakiusausta, uuniappellsiinijäätelöä ja kuumaa kaakaota kermavaahdolla, omnom! Kaakaota juodessamme kaakaoni kermavaahto meni lasiin sydämmen muotoisesti ♥ Se oli söpöä.
Illalla täytyi vielä lukea ruotsinkokeeseen, huoh.

Tänään koulussa oli tosi kivaa (mistäköhä johtuis, köhköh). Ekalla tunnilla oli Ruottinkoe, jonka kuuntelun vastaukset keksin itse :D Muut kokeen tehtävistä oli melko helppoja. Melko harva oli tehnyt läksyjä tunneille, ja se kyllä näkyi. Tunneilla opettajat kokoajan sanoiva hiljaa meille ja Kimbo huus iha kunnol :D Mut btw, oli kivaa koulus kuiteski ;)

 Oih, vois olla tälläi talvi ja sit lumet sulais yhes yös ja ois sit samantien kesä :)

Näiden tähtien alla
Sua odottamalla
Mä kulutan aikaani uskoen
Että rakkaus on laava
Joka kuljettaa
Saa kylmänkin raudan
Hehkumaan
Näiden tähtien alla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti