sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Karvaisia kavereita

 
6-vuotias islanninhevostamma Dumba ja viimekesäinen orivarsa Snobbur. Dumba oli vuoden alussa koulutuksessa, sillä sitä ennen sillä ratsasteli kaverini ja minä, silloin tällöin myös virallinen omistaja ja kaverini pikkusiskot. Dumba on hyvin omaperäinen, ja monesti olen kaverini kanssa naureskellut sen järjenjuoksua. Snobbur on hassu orivarsa, joka ärsyttää tahallaan samanikäistä shettiskaveriaan Pamskua, jotta saisi sen leikkimään :)

 Snobbur (c) Maisa HyttinenShettistamma Liinu. Liinu täyttää tänä vuonna jo 19, vaikkei sitä välillä uskoisi. Ratsastaessa se osaa olla melko hankala, ellei sille näytä kaapin paikkaa. Liinulla on iso kilpailuvietti, eikä se mielellään häviäisi kisailua toisen hevosen kanssa. Liinulla on ajettu, ratsastettu sekä pulkkaratsastettu. Ajamisesta se tykkää kaikkeista eniten. Liinun varsa Pamsku on myös aika vekkuli. Se on erittäin päättäväinen nuori neiti! Kuva alapuolella


Kananojan Roosaliina (c) Maisa HyttinenJa sitten oma kisulini Numminen. Numminen on kohta 12 vuotias leikattu uros. Numminen on ollut minulla 11 vuotta. Numminen on hiukan nirso kaupan kissanruokia kohtaan, mutta kotiruuasta se tykkää (melkein mikä vaan menee) sekä kinkusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti