torstai 17. maaliskuuta 2011

Saanko kerrankin kävellä maan pinnan yläpuolella?

Hih, täällä taas :) Päivä päivältä alan oikeasti pitää elämästäni yhä enemmän. Pidän aamulla heräämisestä uuteen päivään. On ihana käydä illalla nukkumaan ja nähdä unia. Koulussa on ihana nähdä kavereita. Pidän tietystä henkilöstä ja sen näkemisestä ;)
Joka päivä huomaa kuinka kevät on askelta lähempänä pois talvesta. Talvikin oli kivaa aikaa, mutta oli melkoisen kylmä, alempi lukema kertoo sisälämpötilan ja ylempi ulkolämpötilan;


Keväälle on niin monta suunnitelmaa että huhhuh. Omat synttärit pitäisi suunnitella, sitten on myös vappu, päättötyö, koulun kevätjuhla, kerhonohjaajien virkistyspäivä (liittyy kokkikerhoon :)) ja niin edespäin. Mutta kiva kevät on tiedossa! :)

Eilen oli taas kokkikerho. Meillä oli teemana kokkisota! Lapset jaettiin kahteen ryhmään ja heille annettiin kanaa, ruokakermaa, riisiä tai pastaa ja omenia sekä tietenkin muita peruselintarvikkeita käyttöön. Tuli todella hyviä kanakastikkeita sekä omenapiirakkaa ja uunikauraomenia :P

Tänään leivoin sitten kotona mutakakkua, namskis! Ja kun olen saanut vahdittua pikkuveljeäni, niin pitäis kantaa saunalle vedet ja sen jälkeen lukea kemian kokeeseen.... Mä kun niin taidan ton kemian.Sain tänään valmiiksi käsityötunneilla tehdyn farkkuisen satulahuovan! Se onnistui mielestäni tosi hyvin ja siitä tuli kivan näköinen :) Kyllä kelpaa Dumpsukan kulkea siinä! :D Kuvia saa sitten myöhemmin. Mutta tässä yksi aikaisemmista käsitöistäni:

Tuunasin syksyllä kässän tunneilla oman RippiRaamatun, koska se oli vain valkoinen:
Tänään olin suoristanut hiukseni kouluun niin vikalla tunnilla oli sitten hauskaa, kun laitoin ponnarin ihan päälaelle, niin hiukset hapsottivat sinne tänne :P Tuossa kuvassa nyt ei näy kunnolla, mutta siiä kummiskin kuvaa minusta :)


Miun elämäni miäs <3 :


Viikonloppuna onkin isoskoulutus (onneksi), joten seuraavan kerran tekstiä varmaankin maanantaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti