maanantai 21. maaliskuuta 2011

What the night!

Viikonloppuna oli sitten isoskoulutus Heiskussa :) Oli niin ihanaa päästä sinne piitkästä aikaa. Siellä on aina niin rentouttavaa ja mukavaa. Tällä kertaa vietimme koko viikonlopun siellä, suunnittelimme meganuorteniltaa, haimme ripareille isosiksi (paitsi minä, koska mul on koko kesän kesätöitä) sekä kuuntelimme hyviä vinkkejä raamikseen, hartaukseen ja muihin sellaisiin.
 Nukuimme Millan, Annin ja Sinin kanssa nelistään huoneessa. Oli erittäin mukavaa! Etenkin illat, kun yritimme Sinin kanssa rauhoittua, niin aina purskahdimme aina nauramaan. Millalla ja Annilla on hyvä pinna yhteen asti yöllä ;D Lopulta kuitenkin nukahdimme ja heräsimme virkeinä. Ja illalla tuli mukavia totuuksia ihmisistä... No, mutta ei ole meidän ongelma, jos muilla on ongelmii. Ei voi kiinnostaa.

Mutta ei voi sanoa kuin että hauskaa oli melkein 60 muun ihmisen kanssa! Ja väsyttää vain vähän :D


Loppukesästä otettu kuva Heiskun uimarannalta.

En tiedä olenko hiukan kipeä vai jotain muuta, sillä ruoka ei meinaa oikein maistua. PAITSI pääsiäsmunat :P Aamulla söin jukurtin, koulussa neljä hauskaa kalapihviä (ne on aika pieniä) ja kotona jauhelihakeittoa ja omenan. Yleensä minulla on hirveä nälkä kun tulen koulusta kotiin, mutta nyt söin vain omenan ja puoli kuudelta sitä jauhelihakeittoa. Ja sitten minulla on ollut sellainen outo olo koko päivän ja hirveä jano. Onneksi nyt alkaa jo hiukan helpottaa.

Hihi, en malta odottaa, että kevät alkaa kunnolla. Keväälle on niin paljon suunnitelmia, kaikkea kivaa ja kevään jälkeen alkaa kesä! Saa viettää kavereitten kanssa ihanan kesän, ja ei tarvitse katsella eräiden ihmisten naamaa. Mutta kesä tuo omat pulmansa esiin, pitäisi ostaa kesävaatteita. Olenkin jo miettinyt mjitä tarvitsisin ja olen tehnyt listaa:

-Farkkushortsit
-Tavalliset kangasshortsit
-joku kiva t-paita
-hame
-uudet uikkarit
-jotkut kivat kesäkengät

-Ja bonuksena joitakin kivoja kynsilakkoja, jotta voi maalailla kesäkynnet :)


Viime keväänä otettu kuva omenapuusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti