sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Yks askel eteen ja loput onkin historiaa

Tänään olin aamulla ratsastamassa :) Oli kivaa, ku meillä oli puomi/este tunti ja sain mennä Jetillä. Esteet ei oikein tuntunut missään, sillä Jetti on muutenkin niin iso, ettei sen tarvinnut kuin hiukan nostaaa jalkaa niin se oli jo esteen toisella puolellla :D Mutta esteiden jälkeen saikin tehdä kunnolla töitä, että pysyi hanskassa... Se kun pelkäsi yhtä nurkkaa kuollakseen, meinasi että nyt laukataan hiukan lujempaa, kuuli omia ääniä ja keksi kaikkea muuta omaa kivaa. Tunnin jälkeen kävimme kävelemässä tallin takana kulkevan lyhen maastolenkin.
   Meidän tunnilla oli kuusi ihmistä, minut mukaan lukien. Pikkuveljeni Mikko oli tallilla kanssa, ja sen piti ottaa kotoa asti oma harja, että voisi harjata heppoja :D Niin se sitte harjasi Vaikkaa, Wallua, Pähkinää ja Kustia. Tarhoihin se olisi kans halunnu mennä tervehtimää heppoja, muttemme kuitenkaan menty :D

  Harmi, kun en pääse ensi viikolla tunnille, sillä minulla on isoskoulutus (pitkästä aikaa) ja haluan mennä sinne, vaikka en pääsekkään kesällä isoseksi kesätöiden takia. Siellä on niin hauska olla, niin on aivan pakko päästä! Siksi ilmoittauduin Uusmattilaan rataestekurssille, joka on neljänä iltana peräkkäin kesällä :) En malta oottaa, että pääsen hyppäämään! Ehotin äitille, että menisimme isoskoulutukseni jälkeen tunnille, koska äitillä alkaa talviloma.

Iha rötää ku huomen pitää jo palata takas kouluu! Ja sit ois viel matikan ja kemian koekkii... Onks pakko jos ei taho?

Mut löysin Sinin blogista kivan kuvajutun, ni ajattelin tehä sen. Kannattaa käydä lukemassa Sinin blogia, on muuten taattua laatua!

1: Kuva minusta.


02: Kuva siitä, miltä minusta tuntui tänään.


03: Kuva siitä, mitä tein tänään.04: Kuva jostain, jonka olen menettänyt.

 
05: Kuva, joka kuvailee aamujani.

07: Kuva lempipaikastani:08: Kuva jostain mieliruuastani09: Kuva ensimmäisestä harrastuksestani.


10: Kuva jostain mitä odotan paljon:11: Kuva lempihedelmästäni:12: Ylpeytesi aihe:


Kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti