maanantai 11. maaliskuuta 2013

Wanhat!

Ajattelin kirjoittaa tämän wanhojentanssi-postauksen vasta sitten, kun ollaan saatu risteilykin pois alta. Wanhat tanssin 15.2 ja jatkoina meillä toimi vain risteily, joka oli viime viikon torstaista lauantaihin. Seuraavassa (eli todennäköisesti huomisessa) postauksessa kerron sitten risteilystä! :)

Harjoitukset tansseihin meillä alkoi lokakuun tienoilla ja harjoituksia pidettiin kerran viikossa. Alussa se tuntui kauhean vähältä ja se stressasi paljonkin, mutta harjoituksia lisättiin sitä mukaa, mitä lähemmäksi tansseja päästiin.
 Puvun hankin vasta marraskuun lopussa. Minulla kävi sen verran huono tuuri vuokrapukujen kanssa, että minulla ehti olla kaksi pukua, jotka mutkien ja väärinkäsitysten kautta vaihtuivat ja vasta kolmas puku nappasi. Puvun lisäksi minulla oli mustat käsineet ja musta iltalaukku.


Kampauksen varasin myös todella myöhään :D Kävin vasta tammikuussa kysymässä, mutta sain ajan, sillä varasin sen eri paikkakunnalta ja siellä tanssittiin wanhoja jo torstaina. Kampaus alkoi perjantaina seitsemältä ja oli jo kahdeksalta valmis. Torstaina aloitimme koulun salin koristelun heti penkkareiden jälkeen kahdeltatoista. Ihme kyllä, koulun tylsästä liikuntasalista voi saada ihan nätin :D Kello alkoi näyttää lähemmäs kolmea, kun sali oli siinä kunnossa, mihin sen pystyi seuraavaksi päiväksi jättämään. Kuljimme kavereiden kanssa käytävillä hermostuneina, emmekä uskaltaneet lähteä sieltä heti pois, kun tajusimme tulevamme seuraavan kerran kouluun hienosti laittautuneita :D Jännitys ja odotus oli ihan järkyttävä. Jännitystä lisäsi vielä se, että menin illalla katsomaan toisten kavereideni wanhojen iltajuhlaa.
Illalla katsoin vielä kaiken tarvitsemani valmiiksi aamua varten, kävin suihkussa ja menin nukkumaan.

Meillä oli kolmet pakolliset tanssit, joista kahdet aamupäivällä ja sitten iltajuhla. Saimme mennä vielä vapaaehtoisesti tanssimaan joko Hansan tai Veturin kauppakeskuksiin tai molempiin. Menin parini kanssa Veturiin. Tanssit Veturissa alkoivat kahdelta, mutta menimme jo yhdeltä sinne Mäkkäriin vetämään päivän ensimmäisen aterian; juustopullan :D                                   Ilmeestä näkee kuinka taivaalliselta voi juustopulla maistuu xd

Veturin tanssien jälkeen jouduimme odottelemaan muutaman tunnin iltajuhlaa varten, mutta se aika meni hyödyllisesti jalkoja lepuutellen. 
Illalla eivät tanssit enää jännittäneet niin hirveästi kuin aamulla ja pystyin jopa jo nauttimaan tanssimisesta. Otin kaiken ilon irti omasta tanssistamme ja fiilikset olivat aivan huikean korkella tilaisuuden jälkeen. 
Yhdeksältä meillä alkoi sitten ruokailu ravintola Huviretkessä. Tilasin alkuruuaksi kermaisen savuporokeiton, pääruuaksi pippurihärkää ja jälkiruuaksi vadelmavalkosuklaa-creme bruleen. Ruoka oli todella maittavaa ja olin ihan ähkyssä loppuillan.


Wanhojen tanssit oli yksi ikimuistoisemmista tapatumista, ja voisin milloin vain palata takaisin siihen päivään! Kannattaa nauttia siitä päivästä, kun kerrankin saa olla oman elämänsä prinsessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti