torstai 21. helmikuuta 2013

Fasuilua!

Kävin tiistaina ja keskiviikona ratsastamassa Jennan ponin Fasun. Kouluilin sillä kumpanakin päivänä koulupenkin kera.
Menimme tiistaina jo pikkasen yli neljä tallille, jotta Jenna pystyi kuvaamaan meitä. Fasu oli ihan kiva ratsastaa, vaikka välillä se tuntui olevan hiukan kuuro sisäpohkeelle. Sain kuitenkin välissä tosi hyviä pätkiä etenkin vasempaan kierrokseen, joka on Fasulle helpompi suunta. Oikeassa kierroksessa joutui tekemään vähän enemmän töitä rentuden löytämiseksi, mutta pikkuhiljaa siinäkin suunnassa alkoi tulla kivoja pätkiä.

Hetken kentällä tuuppailun jälkeen menin hankeen kävelemään vanhoja jälkiä pitkin sekä otin pari lyhyttä ravipätkää. Tokaisin siinä ravipätkien aikana Jennalle, että tuntuisi siltä kuin ratsastaisi jalallisella tynnyrillä :D Fasu vähän harppoi siellä hangessa. Lopuksi otin kentällä vielä käyntiä ja ravia tuntumalla sekä eteenalasravit.Eilen (keskiviikkona) olisimme päässeet koulusta vasta puoli neljä, mutta karkasimme Jennan ja Veeran kanssa aikaisemmin. Lähdin Jennan kanssa Prismaan valkkaamaan minulle uudet ratsastushousut ja kävimme samalla Pizza Buffassa syömässä. Ostimme Prismasta myös liian paljon irtokarkkeja, koska aioimme katsoa elokuvaa ennen tallille lähtöä. Tallille pääsimme vasta noin seitsemän maissa, joten putsasin karsinat pikaisesti sillävälin, kun Jenna laittoi minulle Fasun valmiiksi.

Työskentelin kentällä reilu puoli tuntia ja Fasu oli oikein mukava ratsastaa! Paljon pehmeämpi ja tasaisempi kuin eilen, vasempaan kierrokseen Fasu oli todella hyvä ratsastaa, kun oikeean kierrokseen joutui taas työskentelemään enemmän. Harmi, että oli niin myöhä, ettei kuvia pystynyt enää ottaa :(
(Sori Jenna, otin sult nää safkakuvat lainaa! :D)Loppukevennys! Ilmeeni, kun mentiin Fasun kanssa hangessa ravia :D

2 kommenttia:

  1. haha söpöi noi ilmeet lopussa :'D mut kivasti fasu näyttää menevän :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja olette ♥ Noi siun ilmeet on niin söpöt :DDd

    VastaaPoista