maanantai 18. kesäkuuta 2012

Whohoo

Eheh, nyt voin sanoa itseäni jo laiskaksi. Tänne kirjoittanut viimeksi helmikuussa?
Okei, voin täysin rehellisesti todeta, että en vain enää jaksanut. En jaksanut koulua, kotityöt jäivät vähemmälle, niin kotoani kuin "omassa" asunnossa. Olin erittäin loppuun kulunut viimeiset pari kuukautta ennen koulun loppumista. En olisi ikinä uskonut lukion olevan minulle raskasta. Tosin siihen, miksi uuvahdin voi luetella mukaan ympäristön rasitukset; täysin uusi koulu, uudet ihmiset, uusi kaupunki sekä nyt minun piti oikeasti pitää huolta itsestäni, kun kerran omillani asuin.
 Halusin ottaa ensimmäisen vuoden mahdollisimman täyteen kursseja, jotta viimeisenä vuotena voi keskittyä paremmin lukemiseen kirjoituksiin. Ja en tietenkään halua mennä siitä missä aita on matalin, kun kerran lukioon tulin (haluan siitä oikeasti jotain merkittävämpääkin hyötyä), joten otin lukeakseni fysiikan ja kemian. No, ihan hyvin selvisin ekasta vuodesta, numeroihini olen suht tyytyväinen :) (Ps. syksyllä odottaa englannin uusinta ;D)


Tässä kevään myötä on tullut ja mennyt monia reissuja, joten en viitsi enää nitä tänne  alkaa rustailemaan. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan!Kesäloman alussa kävin tsekkaamassa Maisan Sotilaan, oli kyllä tolkuttoman söötti kaveri!

Näihin fiiliksiin moikat!:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti