perjantai 18. marraskuuta 2011

Muistoja, muistoja, muistoja...

Tulin jo tänään tekemään toisen postauksen tälle viikolle, vaikkakin tämä päivä oli melkoisen raskas henkisesti. Ajattelin, että tekisin tässä lähiaikoina "erikoispostauksen" kosmetiikkatuotteistani, kunhan saan kuvattua loputkin mömmöni.

Nyt minulla ei ole oikein mitään tiettyä aihetta, mistä olisin kirjoittanut, mutta selailin blogiani hiukan taaksepäin löytääkseni sen listan, jossa oli tehty joka päivälle postausaihe. Lainasinkin sieltä yhtä aihetta, kun loppuun sitä en jaksanut silloin tehdä. Aiheeksi valitsin mieluisin syntymäpäiväni, kun siitä kuviakin on.

Mieluisimmat synttärini vietin tänä vuonna 16-vuotis-synttäreitäni Annin, Millan, Maisan ja Sinin kanssa. Saunoimme, kuuntelimme musiikkia, teimme kynnet toisillemme, söimme ja vietimme hauskaa. Illasta vielä kaksi muuta poikapuolista kaveriani tuli käymään kakulla ja niin saimme oikein kuningasidean lähteä jatkoille Kausalaan.
Ja eikun menoksi, Anni ja Sini lähti autokyydillä meiltä Kausalaan (matkaa n. 12km), minä ja Maisa näiden kahden pojan kyytiin mopoihin ja Milla polkupyöräili (todella reilu jako, eikö ;)  Siellä sitten tapahtuikin hassusti, niin, että kukakin luurasi missäkin, vaikka alkuperäinen suunnitelma oli olla yhdessä. Tämäkin tapahtui hiukan vahingossa, mutta eipä se maata kaatanut, kun kuitenkin löysimme toisemme sitten Abc:ltä
Näistä synttäreistäni voisin sanoa, että naurua oli sekä nämä olivat elämäni kivoimmat kaverisynttärit. Vieläkin näitä synttäreitä muistellessa tulee niiiin hyvä fiilis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti