keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Sooo cute owl!

Oli aika muksa päivä tänään. Pääsimme jo kolmelta, kun musiikinopettajamme halusi päästää meidät lukemaan koeviikkoa varten kokeisiin ( muuten olisi ollut puoli neljään koulua). Koulusta menin kaverini kanssa etsimään hiusväriä Anttilaan ja viettämään vähän aikaa ennen kaverini napakoru-aikaa. Kävelimme molemmat hermostuksissamme hyllyjen välejä, sillä meitä jännitti ihan hirveästi. Okei, ei hirveästi, mutta vähän. Jopa minua jännitti kaverini puolesta, vaikka olen ottanut napakorun jo aikoja sitten.
Anttilasta päästyämme menimme Heaven&Hell :iin, jossa odottelimme vähän aikaa, ennen napakorun laittoa. En saanut pitää kaveriani kädestä kiinni, koska muuten olisimme vain nauraneet koko ajan, eikä saanut liikkua yhtään. Lopuksi katsoin seinällä olevan peilin kautta, kun lävistäjä pisti neulan kaverini navan läpi. Odotin koko ajan, että hän olisi sanonut jotain, mutta eipäs vaan sanonut! Nyt sitten meillä molemmilla killii hienot blingit navoissamme =)

Menimme vielä vähän shoppailemaan, kaverini osti tekokynnet, itse ostin tekoripset Seppälästä. Menimme etsimään vielä kenkiä H&m:stä, mutta kuinkas kävikään, sieltä tarttui molempien mukaan Hello Kitty aamutossut.. Emme vain voineet jättää niitä sinne hyllyyn....


Lopuksi kävin vielä Seppälässä, josta löysinkin ihanat saappaat talveksi.

Eilen kävin uimassa hallilla ennen, kun siskoni tuli omiin harjoituksiinsa urheiluhallille. Hän toi minulle Italian matkansa tuliaisen. Voi että rakastuin aivan täysin hänen antamiinsa pöllö-korviksiin! Ne ovat ihan ylisöpöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti