keskiviikko 3. elokuuta 2011

Uskon mihin uskon

Minulle on helppo syöttää kaiken näköistä settiä, jos se menee vielä todentuntuisten rajojen sisäpuolella. Toisin huomaan heti, jos ihmisellä on vähänkin pilke silmässä, tai hän puhuu eri tavalla kuin yleensä, jolloin osaan päätellä, että minua huijataan.  Ja minua kusetetaan melko usein, tyhmä kun olen :D Helpointa minulle on huijata, kun on pimeää ja alkaa pelotella. Ja se on perseestä. Olen melkein aina kuset housussa jonkun kainalossa huutamassa äitii (no okei, nyt ehkä vähän liioittelin, mutta kuitenkin). Itse olen erittäin huono uskottelemaan kavereilleni jotain hauskaa läppää, kun alan nauramaan jo ennen sitä läpän kertomista ihan liikaa.

Minulle on uskoteltu kerran kunnolla toisen kaverini sanomisia minusta niin paljon ja juuri oikealla äänensävyllä, että olen saanut sillä pilattua kerran välit kaveriini. Luojan lykky sain asiat korjattua. Hyvätahtoisella nenästä vetämisellä ja paskan jauhamisessa on selvä ero. Jos on niin kova vimma saada pilattua toisen elämä, saadakseen itselleen hyvän aseman, voisin lämpimästi suositella hoitoon menemistä. Meinaan silloin on päässä vikaa ja paljon. Onneksi havahduin ja tajusin, mitä minulle ollaan tekemässä ja osasin korjata asiat oikein päin!

Mutta mikäpä siinä
Ei millään mitään väliä enää
Ei tässä mitään menestystarinaa
olla tekemässäkään
Niin että mikäpä tässä
mieli umpiroudassa, syväjäässä
Eihän tässä menestystarinaa
ollakaan tekemässä


Toiset ihmiset osaavat heitää läppää ja kiusoitella hyväntahtoisesti, eikä siitä voi vetää hernuja nenään vaan nauraa. Minulla on yksi sellainen kaveri, joka on koko ajan äänessä vääntämässä kaikennäköistä läppää kaikesta. Niihin ei voi kuin nauraa maha kippurassa ja manata, kun alat hokea itse samoja sanoja toisille.2 kommenttia: