sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Tää on sitä laiffii!

Tämä viikko mennyt tosi nopeasti, etten ole edes ajankulua kunnolla huomannut! Tiistaina menin yökylään kaverini serkulle kaverini kanssa, koska olimme koiravahtina. Vietimme piitkästä aikaa mukavaa koti-iltaa, syöden hyvää ruokaa ja katsoen Bridget Jones-elokuvia. Loppuviikosta menin perjantaina vielä töihin ja se olikin tilipäivä, niin olihan sitä pakko päästä heti lauantaina tiliä törsäämään :)

Lauantai-aamusta lähdin kaverini kanssa äipän kyydillä Lahteen, jossa sitten kävimme ensin syömässä Hesessä. Löysin paaljon kivoja vaatteita, kuten sanomalehtihousut ;D Äitini osti minulle myös vihdoin viimein sen kauan-toivotun synttärilahjan,eli nahkatakin. Vaikkei sitä vielä näillä säillä tarvi, tuurillani syksyllä en löydä taaskaan sitä takkia mistään. Mukaan kaupoilta tarttui seitsemän uutta Herbina-tuotetta, pinkki seepraraitainen minisuoristin, hiuspinnejä, -ponnareita, -harja ja -panta, kajaali, korviksia, vaatteita, sukkia, hajuvesi sekä lämpösuoja hiuksiin. Nytpähän on ainakin kaikkea yleishyödyllistä ja tarpeelliista tavaraa :)

Illalla menin sitten kaverini anssa Haavistolle kylätansseihin :') Oli ihan mukava ilta ja yö...
Mutta jos huomenna lisäisin uusista tavaroistani vähän kuvia, joten tämä postaus jää nyt sitten kuvattomaksi ja melko värittömäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti