sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

My day

Tämä aihe oli kauhean vaikea käsittää, mutta yksinkertaisesti minun päiviäni on ehdottomasti silloin, kun minulla menee hyvin ja tiedän osaavani ja olevani hyvä jossain. Silloin elämä hymyilee ja kaikki loistaa hyvin ja minulla riittää energiaa viikoiksi eteenpäin. Toki niitä kiukku-päiviäkin on, mutta se kiukutus kestää sen hetken kun se tulee ja lähtee melkein yhtä nopeasti poies. Silloin syntyy ihania muistoja, jotka masennus-päivinä antaa hymyn huuleen ja paremman mielen. Välillä ihan pienikin kaunia ele voi antaa piristystä päivään!

Mutta, minun päiväni eilen  meni näin (jos ajattelen loogisesti tämän aiheen, niin se voisi tarkoittaa tätäkin tapaa kirjoittaa minun päiväni-aiheen) :

00.00 Olin syömässä Keitaalla Suskun kanssa juustohampparit ja ostamassa meidän juhlijoille makkaraa.

00.30 Saavumme mopedilla kotiin ja joudumme samantien vahtimaan taloa, kun osa porukasta lähtee uimaan.

00.30-02.00 Katsomme FC Venuksen ja vahdimme taloa.

02.30 Hipsimme yläkertaan aikomuksena käydä nukkumaan, mutta siitä hirveämmin tullut mitään.

03.00 Pyörin sängyssä, kun ei väsytä, havahdun alakerran bileiden ääniin: "Mulla on nälkä, tehää jotain syötävää. Joo, tehää hei pitsaa. Hyvä idea, missä ainekset ovat?"

03.05 Menen alakertaan katsomaan saako kaverit tehtyä oikeasti sitä pitsaa. No, sehän näytti sujuvan erittäin hyvin, joten menin ulos istuskelemaan parin kaverin kanssa ja odottelemaan pitsan valmistumista.

03.45 Syön erittäin hyvää pitsaa, erittäin hyvää sen valmistus-aineisiin nähden meinaan. Pohja oli kohotettu leivinjauheella, pohjalle oli laitettu ketsuppia, tonnikalaa, leikkelemakkaraa ja juustosiivuja. Oli ihan jees pitsaa, vaikka kuulostaa melko yököttävältä. =)

04.00 Kömmin yläkertaan omaan sänkyyni nukkumaan.

08.00 Heräämme Suskun kanssa, pukeudumme ja pakkaamma tavaroita ja lähdemme Suskulle.

08.33 Olemme perillä ja nauramassa sohvalla olevalle nukkujalle.

09.00 Aamu-uinti

10.30 Töihin

17.00 Pääsen töistä

17.15-18.45 Paskan puhumista ja jutustelua Veeran kanssa meillä, sekä jäksy-kakun syöntiä.

18.45 Mopo hurahtaa käyntiin, suuntana Suskulle.

18.45 --> Saunomista, uimista, makkaran syöntiä, korttitemppuja yms. hauskaa kivalla porukalla, kivat sauna-pippalot oli :)

Ja loppu meneekin tämän päivän puolelle :D

Tässä nyt jotain, mitä sain aiheesta kyhättyä, tätä oli hauska tehdä, etenkin tuota listaa, mitä päivääni kuului eilen. Sydäntä lämmittää vieläkin eilinen, kun oli niin kivaa sellaisten kavereiden kanssa, joita pitkään aikaan ollut nähnyt. Oli ihan ikimuistoinen ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti