maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kesä, parasta aikaa!

On ollut niin mukava kesäloman ensimmäinen viikko, etten ole oikein ehtinyt tänne rustailla mitään. Nyt kun on vapaapäivä töistä, niin päätin ottaa ensimmäiseksi hommaksi blogini, jonka ulkoasua muutin heti raikkaammaksi.

Viime viikolla keskiviikkona aloitin kesätyöni Abc:llä, jossa olen koko kesän 2-4 päivää viikossa. Töihini kuuluu keittiössä oleminen, eli tiskaaminen, pöytien pyyhkiminen, hamppareiden teko ja kaikkea semmoista putsaushommia.

Jo torstaina minulla oli vapaapäivä, joten hyödynsimme sen Muisulin kanssa Hiiskalla uiden. Kekseliäitä kun olemme, niin päätimme lähteä ajelulle mopedilla. Ja niin sekin ajelu päättyi yhden volvon pesun ja _nopean_  kuivatusajon jälkeen Hiidensaareen saunomaan ja uimaan. Kymessä oli ihan lämmintä vettä :P Oli kyllä ihan jepa päivä!

Perjantana, lauantaina ja sunnuntaina vietinkin 14-20 töissä. Sunnuntaina oli myös Kausalan helluntairavit, joissa olin paistamassa maggaraa ennen kuin piti lähteä töihin. Ja huomenna olisi tiedossa Kari Vepsän hevosenkäsittelytilaisuus, jonne menen myös hommiin :)

Kesäloma on jees! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti