tiistai 31. toukokuuta 2011

Se oikea löytyy silmistäni.

Tuo edellinen tekstini on kirjoitettu aika kauan aikaa sitten, toisin puhelimeni muistioon. Purkasin hyvin paljon tunteitani öisin kirjoittamalla. Se helpotti tosi paljon oloani. Kun nyt luin jälkeenpäin noita tekstejä, ajattelin että voisin julkaista ne täällä. Ne eivät kaikilta puolin liity omaan elämääni, eli oikeasti elämääni kuuluu ihan hyvää :)

Mutta tärkeämpiin asioihin, eli kouluni loppuu lauantaina peruskoulun osalta kokonaan! Toissaviikon perjantaina meiltä yseiltä loppui koulu, koska alotimme päättötyön tekemisen. Tein Maisan kanssa kolmen esteen (6tolppaa, 6puomia) estekaluston. Mielestäni siitä tuli oikein nätti ja kiva! Puomit on maalattu erivärein, kaksi puomia on tietenkin samalla tyylillä maalattu. Kuvia vähän myöhemmin, kunhan saan pyydettyä niitä Muisulilta:)

Huomenna kokoamme koulussa päättötyönäyttelyn ja torstai onkin vapaa. Silloin menen C-merkin koulukisoihin Ponilla :') Hiukan jännittää miten se menee, mutta no panic toistaiseksi. Perjantaina menemme takaisin kouluun ja puramme päättötyönäyttelyn. Ja lauantaina VAPAUS! JES!

Huhhuh, on vaikea kuvitella, että peruskoulu on oikeasti ohi. Vastahan seiska-luokka alkoi ja nyt olemme jo pääsemässä ylä-asteelta pois. Noihin kolmeen vuoteen mahtuu kyllä yyber-paljon ihania muistoja <3 Niin monta hetkeä on ollut sellaisia, joita en vaihtaisi pois.


 9a ;)

Kissani valtasi tietokoneen kerjätessään rapsutuksia :)

1 kommentti:

  1. http://maisaw.otukset.fi/kuvat/2011/Esteet/
    tual on kuveja! :)

    VastaaPoista