torstai 7. huhtikuuta 2011

Kaksi toisillensa luotua, lähti samaa polkua pitkin kulkemaan....

Sunnuntaina oli aivan mahtava estetunti! Sain tunnille Micron, jolla väänsin koulua pari viikkoa sitten. Se oli kuin eri hevonen esteet nähdessään! Laukka nousi tuosta noin, mentiin kiltimmin sinne suuntaan johon minä halusin ja temppuilut jäivät karsinaan.
Tunnin alussa ravailimme maapuomeja, jolloin minun piti odottaa aina, että muut olivat menneet tarpeeksi monta kertaa, jotta puomit saataisiin sopivin välimatkoin Micron kintuille :)
Puomiharjoittelun jälkeen hyppäsimme verryttelyksi ristikkoa, joka oli kahdeksikon toisen ympyrän alussa ja esteen jälkeen piti vaihtaa laukka. Sen jälkeen aina tietyt ratsukot hyppäsivät kerrallaan, jotta esteet saataisiin sopiviksi kullekkin. Oli ihanaa huomata olla ryhmämme paras esteillä! :) Minulle ristikko nostettiin 50cm pystyksi jonka jälkeen tuli yhden laukka-askeleen päässä oleva 80cm okseri.
Oli törkeen mahtava tunne, kun sai hypätä osaavalla hevosella! Tunsin leijailevani pilvissä tunnin jälkeen. Niin onnistunut tunti oli kuin vain voi olla!

Ratsastustunnin jälkeen kotona pikkusisko oli leiponut pizzatakina-pohjan, josta tein itsellen ruuaksi herkullisen jauheliha-meetvursti pitsan. En normaalisti ole mikään jauhelihan ystävä, mutta tämä oli mukava makukokemus jauhelihasta :) Jälkkäriksi tein kolmen hedelmän hedelmäsalaatin, slurps :P


        Nami nami :P
Huoh, meillä oli tiistaina matikan joku seurantakoe, jonka pituus oli kolme oppituntia. Tänään oli Englannin valtakunnallinen, Ruotsin valtakunnallinen ensiviikon tiistaina ja sitten varmaankin kymmenen muuta pienempää koetta. Kunnialla aioin selvitä ysin loppuun, joten ei kun niskasta kiinni ja vielä viimeiset ponnistelut opiskeluun! :) Onneksi tämä on vain yksi vaihde elämästä. Sen jälkeen vielä kolme vuotta lukiota ja ehkä jokin muu koulutus ja loppuelämä on varmaankin työtä :D

En malta odottaa ysin viimeistä päivää, kunnon asu tiedossa, joten ei kun odottamaan innolla sitä päivää! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti