lauantai 2. huhtikuuta 2011

Juokse lapsi juokse, kohti kevättä.

Kevättä jo huomattavissa! Mukavaa, kun kevät on alkamassa ja liikuntakieltoni loppui torstaina, niin pääsee taas juoksemaan.Viime syksynä kävin aika paljon metsässä juoksemassa, mutta sekin ilo loppui lyhyeen, kun kaaduin ja polveni aukesi. En pystynyt juoksemaan, kävelläkkään en voinut pitkiä matkoja. Sitten kun haava parani, oli se kiva metsäpolku vesilätäköitä ja kuravelliä täys :( Ja pari kuukautta sen jälkeen tuli kolmen kuukauden liikuntakielto. Onneksi asiat ovat jo parempaan suuntaan menossa! 


Eilen kävin äitini ja pikkuveljeni kanssa Robinhoodissa "shoppailemassa". Menimme katselemaan olisiko siellä mitään kivoja pikku löytöjä, kun ei rahatilannekkaan ole parhaimmasta päästä, mutta kyllä sillä pärjää hyvin :) Siellä oli ihanat nettopäivät ja olisin voinut haalia tavaroita koko autokärryllisen verran, vaikken olisikaan kaikkea sitä tavaramäärää tarvinnutkaan. Kärryihin sujahtikin sitten kolmet apinapikkuhousut (oli muuten lastenpuolelta, mutta kun olivat niin söpöt ja sopivaa kokoa, niin en voinut vastustaa kiusausta) ja ne maksoivat vain 4€ yhteensä. Sitten sain vielä uuden kasvojen puhdistusaineen ja kasvoveden. Kummatkin tuotteen maksoivat vain 3.90€.
Haistelin ihania madonna-tuoksuja, nekään eivät olleet kalliita, vain 2€ sellainen putkilo. Olin kuitenkin ostanut vähän aikaa sitten kaksi uutta hajuvettä, joten päätin että käytän ne ensin kuitenkin loppuun.
Olen tänään tehnyt ruokaa ja leiponut mokkapaloja, namskis :P Iltapäivällä ajattelin lähtä taas juoksemaan, kunhan äiti on tullut töistä (pitää vahtia 2½-vuotiasta pikkuveljeä). Ja huomenna pääsee taas ratsastamaan! Meillä on estetunti ja toivoin Microa, vaikka pidin sitä viime viikolla ennen tunnin alkua ihan tylsänä. Toivoin sitä kuitenkin estetunnille, sillä haluan tietää millainen se on hypätä :)

Asiasta kukkarukkuun, kun kevät on kohta ilmoilla, olen alkanut suunnitella kevään ja kesän vaatteita jo ennakkoon, jotta tiedän varautua budjettiin :D
Tässä kesän vaatesuunnittelua:

H&M Tennarit 9.95€
H&M Leopardikuvioiset bikinit, yhteensä 24.90€
H&M Farkkushortsit 19.95€
H&M Shortsit 4.95€

H&M Toppi 7.95
H&M Legginsit 7.95€

Ja sit viel ois joku alusasusetti ja jotkut kivat legginsit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti