perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pom pom pom

Täällä taas :)

Ollut ihan huippua nyt lähiaikoina! Ratsastustunneille olen saanut Ponin, minun lemppariponskin. Kaksi viikkoa sitten menin sillä ilman satulaa ja viime viikolla ihan satulan kanssa. On ihana huomata miten onnistuu jonkun heppasen kanssa, kun ratsastaa tunneilla tietyllä sillä. Ponin kanssa olen edistynyt melkosen huimaa vauhtia jo! :)
Sunnuntaina olisi tiedossa estetunti Akulla tai Microlla ja maanantaina sitten ensimmäiset tämän vuoden kilpailut. Jäiks :s Ilmoittauduin 70cm luokkaan suomenhevos Akulla. Viime vuonna hyppäsin tällä samaisella hepalla, mutta vain 50-60cm luokassa. Saa nähdä kuinka se tällä kertaa pysyy lapasessa... Viime vuonna kun sillä sattui olemaan hiukan virtaa, niin minulla oli oikeastaan vain mahdollisuus ohjata se esteelle, se ei oikein kuunnellut. Mutta tänä vuonna uusi yritys! :)



Hih, ja tänään olisi hiukan partyparty ;) Vietän tänään kaverisynttärit, vaikka huomenna olisi vasta syntymäpäiväni. Mutta se olisi kummiskin mittarissa jo 16!  Ajatella, muistan vielä, kun täytin 7 ja se oli tosi huimaa :D Mutta niin se aika vaan vierii. Ja voin sanoa, että elämäni parhaat 16 vuotta on ollutkin!

LET'S PARTY BEIBET!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti